Magiërs

Met Magiërs breidt het universum van Arran verder uit. Na ElfenDwergenOrks & Goblins volgen we nu de lotgevallen van de Magiërs. Binnenwerk Magiërs 1Of het nu gaat om elementenmagiërs, alchemagiërs, necromagiërs of runenmagiërs. Aan elk van die paden van de magie zullen ongetwijfeld meerdere albums gewijd worden.

Noot van de vertaler: De Landen van Arran zijn geweldig om uren te vertoeven, als lezer en als vertaler. Dat er een nieuw aspect komt aan die uitgebreide wereld, is dan ook heerlijk nieuws. Daar waar Orks en Goblins wroeten in de modder (en de stront), zijn Magiërs vaak bezig met al wat schittert en glanst. Op zoek naar roem, voor zichzelf, of naar redding, voor een heel volk. Stiekem volg ik de Landen van Arran ook in het Frans, om te kijken wat ik in de toekomst nog zal mogen vertalen... En ik kan jullie al vertellen dat het er veelbelovend uit ziet!

Voor bepaalde termen uit het tweede deel van Magiërs heb ik contact opgenomen met Nicolas Jarry. Het zijn de eerste albums van de reeks dus het is belangrijk dat alles weergegeven wordt zoals de auteur het bedoelde.

Meer lezen? Kijk op: http://www.stripspeciaalzaak.be/2020-Besprekingen/Magiers-1.htm
Meer horen? De Stripvlogger wijdt een van zijn vlogs aan de (eerste drie delen van de) reeks: https://www.youtube.com/magiërs

Verschenen bij Daedalus.

Cover Magiërs 1

1 - Aldoran

cover van Magiërs 2

2 - Eragan

cover Magiërs 3

3 - Altherat

Magiërs 4 - cover

4 - Arundill

cover Magiërs 5

5 - Shannon

cover van Magiërs 6 - Yoni

6 - Yoni

7 - Soliman